Over ons

De Islamitische gemeenschap in Nederland is van grote omvang en groeit nog steeds. Het aanbod van Islamitisch gerelateerde producten en diensten groeit alhamdoulillaah ook mee. Het is echter niet altijd even makkelijk om dat ene restaurant, winkel of moskee te vinden. Om dit probleem het hoofd te bieden, hebben wij het initiatief genomen om een online gids in het leven te roepen die het zoeken en vinden van deze bedrijven en instellingen eenvoudiger maakt.

Halalgids.nl is een online platform die gebruikers helpt in hun zoektocht naar de Halal locaties in Nederland. De restaurants, winkels en instellingen richten zich primair op de moslimgemeenschap en proberen zich te onderscheiden door de kwaliteit en service hoog te houden. Via Halalgids.nl kunnen zij zich presenteren aan de doelgroep zodat de consumenten hen nog sneller kunnen vinden. Zodoende komt vraag en aanbod dichter bij elkaar te staan.

Door de bedrijfsprofielen actueel te houden en de bijdrage van onze bezoekers in de vorm van feedback en beoordelingen, willen we Insha Allah ervoor zorgen dat je een weloverwogen keuze kunt maken!